Cautare

2389 de rezultate pentru "bacalureat 2012" (7.00 secunde)
Intr-un moment in care industria se afla in impas, eforturile noastre se concentreaza pe sprijinirea clientilor nostri catre afaceri mai profitabile, continuand astfel cresterea inregistrata in ultimii ani." Acord financiar pe termen lung pentru sprijinirea investitiilor viitoare Recent, Grupul Puratos a semnat un acord financiar pe termen lung in valoare de 150 milioane US $ (aproximativ 112 milioane de euro) cu Pricoa Capital Group, una dintre cele mai mari companii de asigurari din Statele Unite ale Americii, pentru a acoperi o parte semnificativa a resurselor financiare in vederea derularii Planului Long Range 2012-2018 si pentru a sprijini investitiile grupului la nivel mondial.
In prima parte a anului 2012, Renault va lansa oficial in tara masinile electrice Fluence ZE si Kngoo ZE, iar la vara ajunge pe piata Ampera, primul automobil electric al Opel.
Cetatenii Craiovei, participanti la dezbatere, s-au aratat multumiti de taxele si impozitele propuse de Primaria Craiova Primaria Craiova a organizat ieri o dezbatere publica pe tema nivelului impozitelor si taxelor pe care il propune municipalitatea pentru anul 2012.
Statul roman, pentru a supravietui, este obligat, in 2012, sa obtina imprumuturi in valoare de 16 miliarde de euro. ... 16 miliarde de euro, care nu reprezinta altceva decat conditia minima de supravietuire in 2012 a statului, inseamna circa 800 de euro povara pe capul cetateanului roman.
Pretul gazelor naturale pentru consumatorii non-casnici creste cu 5% Preturile finale reglementate la gazele naturale pentru consumatorii non-casnici, cu exceptia producatorilor de energie termica, vor creste cu 5%, de la 1 ianuarie 2012, potrivit Autoritatii Nationale de Reglementare in Energie.
Lista autostrazilor care ar trebui sa fie gata in 2012 Oficialitatile romane promit sa deschida peste 120 de km de autostrada in 2012, dublu fata de anul trecut.
Anul 2012 va insemna o continuare a perioadei economice dificile prin care trecem si cel mai bine ar fi sa ne pregatim pentru o plimbare cu montagne russe-ul, volatilitatea fiind cuvantul de ordine, insa investitorii pot gasi oportunitati si in acest climat, cred economistii grupului bancar american Goldman Sachs.
Listarea anului, si la Bucuresti Fara indoiala, listarea anului 2012 va fi cea a companiei din spatele celei mai mari platforme de socializare din lume, Facebook Inc.
primavara lui 2012 In vara lui 2011, primarul general anunta ca pana la sfarsitul lunii august toate strazile din centrul vechi vor fi terminate. ... Potrivit primarului general, lucrarile de reabilitare a strazilor din centrul vechi vor fi incheiate in 2012.
Locuitorii Capitalei mai au insa de asteptat cel putin pana in 2012 pentru concretizarea lor. ... Cu toate acestea primarul general, Sorin Oprescu, spune ca va termina prima etapa in primavara lui 2012.
In 2012, investitorii vor fi cu ochii pe compania Facebook Inc. ... Produsele de baza si bunurile alimentare vor creste semnificativ in 2012, spune Panait.
In 2012, firmele corecte in relatia cu statul ar putea scapa de neplacerile prilejuite de controalele fiscale. ... In ce conditii apare Si in 2012, in calculul gradului de risc al unei firme atarna greu multi factori.
Chiar si FMI a redus recent estimarea de crestere economica ptr 2012 de la 1,8-2,3% din PIB la 1,5-2% din PIB, ceea ce inseamna deja un minus de venituri bugetare de 0,1% din PIB adica minus 136 milioane euro fata de proiectia de buget pe 2012.
Lichidatorii judiciari anunta un numar record de insolvente in 2012, pe baza estimarilor din primele luni ale anului. ... "Din pacate, va fi un numar mare de proceduri de insolventa in 2012 si vor fi societati importante. ... Anul 2012 ar putea fi insa atipic.
Anul 2012 a debutat cu un val de insolvente. ... De la inceputul anului 2012 si pana ieri, pe rolul Tribunalului Dolj s-au inregistrat 145 de cereri de insolventa, dintre care in 120 de cazuri debitorul este cel care solicita intrarea in aceasta procedura, informeaza instanta, la solicitarea GdS.
(...) Nivelul minim al venitului lunar asigurat inscris in contractul de asigurare sociala este 741 de lei in anul 2012, iar nivelul maxim este 10.585 de lei.
Astazi se lanseaza la Geneva versiunea de serie a modelului Ford, care va fi produs la Craiova Modelul Opel Ampera a fost declarat, ieri, la Salonul Auto de la Geneva, masina anului 2012, cu un numar de 330 de puncte.
Astazi se lanseaza la Geneva versiunea de serie a modelului Ford, care va fi produs la Craiova Modelul Opel Ampera a fost declarat, ieri, la Salonul Auto de la Geneva, masina anului 2012, cu un numar de 330 de puncte.
În februarie 2012, a plecat la Singapore Airshow singur. ... Salariatii mai sunt suparati ca pana acum nu au nici o veste despre cele doua aparate IAR 99 Soim promise de MApN pentru reparatii in 2012.
Ministrul demis al Finantelor, Bogdan Dragoi, a declarat joi ca suma neta pentru reintregirea salariilor incepand cu 1 iunie 2012 este de 1,5 miliarde lei, mentionand ca prin politica de inlocuire a unui singur angajat din 7 plecari naturale din sistemul bugetar s-a ajuns ca la nivelul anului 2012 sa se realizez o economie a cheltuielilor de personal de 600 de milioane lei comparativ cu bugetul aprobat initial.
google-analytics.com